Momenteel hebben wij € 13515 opgehaald!
Stop deze stofwisseling bij kids JA! IK WIL OOK DONEREN

Over ons

Team 2, TeamBeatBatten

Team BeatBatten

 

Mijn naam is Gerwin Koopsen en samen met mijn partner, Helma Cobussen, vormen wij Team 2, TeamBeatBatten

In november 2015 kwam ik, in mijn autobedrijf in Wijchen, in contact met de ouders van een jongen die de ziekte van Batten heeft. Deze jongen is nu 17 jaar en vanaf zijn tiende jaar is hij blind. Vreselijk dat een kind van deze leeftijd nu al niet meer kan zien. Echter dit is nog maar het begin van deze verschrikkelijke stofwisselingsziekte. Deze ontmoeting heeft mij erg geraakt. Kinderen moeten gewoon naar school kunnen gaan, een onbezorgde jeugd hebben en zicht hebben op een toekomst.

Inmiddels ben ik ambassadeur van stichting Beat Batten en vanuit die rol nauw betrokken bij activiteiten die georganiseerd worden om de ziekte meer onder de aandacht te brengen.

In 2017 heb ik voor de eerste keer meegereden in de ScanCovery Trial. Het doel was om meer bekendheid te geven aan  stichting Beat Batten en om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Batten.

In 2023 ga ik samen met Helma nogmaals deze mooie rit rijden met hetzelfde doel, waarmee we een bijdrage willen leveren aan het onderzoek en de ontwikkeling van een medicijn voor deze stofwisselingsziekte.

We gaan weer rijden van 5 t/m 14 januari 2023.