Momenteel hebben wij € opgehaald!
Stop deze stofwisseling bij kids JA! IK WIL OOK DONEREN

Scan Covery Trial

Scan Covery Trial

Stichting Beat Batten is opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen Batten! Daarom gaan wij, Gerwin Koopsen en Helma Cobussen, beter bekend als Team 22, TeamBeatBatten, in januari 2023 de uitdaging aan om met de auto in 9 dagen ruim 7000 km door Scandinavië te rijden voor dit goede doel! We rijden als TeamBeatBatten mee met de Scan Covery Trial, een uitdagende reis over wegen bedekt met sneeuw en ijs. De eerste etappe is een 24-uurs etappe, we starten om 15.00 uur en rijden door tot de volgende dag 15.00 uur. We rijden naar ver boven de Poolcirkel, de Noordkaap!

Wat kunt u doen?

Via deze website vragen we u om ons te steunen. Wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Beat Batten. Let wel: we vragen geen geld om deze reis te maken, al het geld komt terecht bij het goede doel! Het is de bedoeling om de hele auto vol te plakken met logo`s van sponsoren. Ook maken we een vermelding op de website en op onze Facebookpagina. Op de foto kunt u zien waar uw naam komt te staan.

Wat bieden wij:
● Uitnodiging om aanwezig te zijn bij de Grande Finish van de ScanCoveryTrial. Daarnaast kunt u vanaf het Gold sponsorpakket gebruik maken van het stamppottenbuffet met een unieke Meet & Greet met de rijders.
● Naamsvermelding met een korte omschrijving van uw bedrijf op onze website TeamBeatBatten.nl, de website van Stichting Beat Batten en op Facebook.
● Landelijke en regionale media aandacht rondom de ScanCoveryTrial. Het is een internationaal auto evenement wat veel aandacht krijgt. Er worden vanuit RTL zelfs filmopnamen gemaakt tijdens de trial (ook met een helikopter) die in latere uitzendingen te zien zijn op RTL 7
● Stichting Beat Batten heeft een ANBI status en CBF certificaat waarmee wordt aangegeven dat uw donatie goed wordt besteed en dat deze fiscaal aftrekbaar is. Hiervoor ontvangt u van ons een factuur.

Wat kun je bijdragen:
We bieden verschillende sponsorpakketten:
● Motorkap: Voor € 1500,- euro wordt onze motorkap ter beschikking gesteld voor uw logo en bent u tijdens alle opnamen goed zichtbaar, ook wordt uw logo gedrukt op de rally jacks van de rijders en ontvangt u zelf een rally jack om de rijders geheel in stijl te ontvangen op 12 januari.

● Goud: voor 500 euro uw logo GROOT (20 bij 30 cm) op de zijkant van onze auto. Vermelding op de websites met, logo, tekst en link naar uw bedrijfspagina en vermelding op de social media pagina’s.
● Zilver: voor 350 euro uw logo MIDDEL (13 bij 18 cm) op de zijkant van onze auto. Vermelding op de websites met uw logo en link naar uw bedrijfspagina en een vermelding op de social media pagina’s.
● Brons: voor 250 euro uw logo KLEIN (10 bij 15 cm) op de zijkant van onze auto.Vermelding op de websites met uw logo en vermelding op de social media pagina’s.
● Uiteraard is het altijd mogelijk om vrijblijvend een donatie te doen, dit kan via www.teambeatbatten.nl . Indien u een factuur wil ontvangen voor de donatie kunt u contact opnemen met info@beatbatten.com.

Wij zijn al een aantal maanden bezig met de voorbereidingen en hebben er zin in! Helpt u mee?
Namens alle Batten-patiënten bedankt voor uw steun!

 

Ja ik wil mijn logo plaatsen

Fijn dat u ons wilt helpen met de Scan Covery Trial, wij (Gerwin Koopsen of Helma Cobussen) nemen spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook even bellen of mailen via:

  Naam *

  Bedrijf *

  Website

  E-mail *

  Telefoon


  Hoe kunnen wij samen Beat Batten helpen?

  Steun in de volgende acties:

  Scan Covery Trial

  Stichting Beat Batten is opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen Batten! Daarom gaan wij, Gerwin Koopsen en Helma Cobussen, beter bekend als Team 22, TeamBeatBatten, in januari 2023 de uitdaging aan om met de auto in 9 dagen ruim 7000 km door Scandinavië te rijden voor dit goede doel! We rijden als TeamBeatBatten mee met de Scan Covery Trial, een uitdagende reis over wegen bedekt met sneeuw en ijs. De eerste etappe is een 24-uurs etappe, we starten om 15.00 uur en rijden door tot de volgende dag 15.00 uur. We rijden naar ver …

  lees meer... SPONSOR ONS

  Het aftellen is begonnen!

  In januari 2023 gaan we! Het Beat Batten logo zit op de achterruit. De eerste sponsoren voor Beat Batten hebben zich gemeld. Wij willen de hele auto vol plakken met bedrijfslogo`s. Meld u uw bedrijf ook aan?

  meer...

  Motortoertocht, in 2023 op zondag 12 mei!

  In samenwerking met Motorclub Keizer Karel wordt de motortoertocht in 2023 op zondag 12 mei georganiseerd.

  meer...