Momenteel hebben wij € opgehaald!
Stop deze stofwisseling bij kids JA! IK WIL OOK DONEREN

Statiegeld actie

Statiegeld actie

Wij gaan in 2022 verder met onze statiegeld acties bij Supermarkten. Als u uw statiegeldbon in de daarvoor bestemde bus doet, steunt u onze actie en daarmee Beat Batten. Bij de flessenautomaat hangt een brief met daarop alle informatie.


Hoe kunnen wij samen Beat Batten helpen?

Steun in de volgende acties:

Scan Covery Trial

Stichting Beat Batten is opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen Batten! Daarom gaan wij, Gerwin Koopsen en Helma Cobussen, beter bekend als Team 2, TeamBeatBatten, in januari 2023 de uitdaging aan om met de auto in 9 dagen ruim 7000 km door Scandinavië te rijden voor dit goede doel! We rijden als TeamBeatBatten mee met de Scan Covery Trial, een uitdagende reis over wegen bedekt met sneeuw en ijs. De eerste etappe is een 24-uurs etappe, we starten om 15.00 uur en rijden door tot de volgende dag 15.00 uur. We rijden naar ver …

lees meer... SPONSOR ONS

Het aftellen is begonnen!

In januari 2023 gaan we! Het Beat Batten logo zit op de achterruit. De eerste sponsoren voor Beat Batten hebben zich gemeld. Wij willen de hele auto vol plakken met bedrijfslogo`s. Meld u uw bedrijf ook aan?

meer...

Motortoertocht, in 2022 op zondag 12 juni!

De motortoertocht in samenwerking met Motorclub Keizer Karel heeft bijna € 800.- opgebracht!

meer...